Webshop

Webshop

Italiaanse avond


Zaterdagavond 25 november organiseert de ouderraad in samenwerking met de school een nieuwe editie van haar Italiaanse Avond. Net als vorige keren kunnen jullie aanschuiven aan de gezelligste én langste gastentafel van Melsele.

 

Gedurende de eetshift van jouw keuze bakken we continu meer dan 10 soorten pizza’s, met verse ingrediënten én in authentieke Italiaanse houtovens. Jij hoeft enkel pizzapuntjes te kiezen en te genieten.

 

Dus, schrijf je met het gezin in, spreek af met andere ouders, of nodig familie, vrienden, buren,... uit en beleef een fijne avond op OLVG.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 17 november. Vorige editie hebben we de inschrijvingen omwille van groot succes vervroegd moeten afsluiten. Snel zijn is dus de boodschap.


De Italiaanse avond is momenteel volzet, maar je kan je nog inschrijven op de wachtlijst. Als er nog een plaatsje vrij komt, dan zullen we je verwittigen.

 

Ben je zelfstandig en wil je de school graag steunen, dan kan je dit event sponsoren. Dat kan al vanaf € 50. In ruil voorzien we jullie logo op de placematjes, projectie van jullie logo op diverse plaatsen in de school en vermelding in de communicatie naar de ouders. Interesse? Laat het weten via pizza@or-dewingerd.be of vermeld het bij je bestelling.


Na jouw eetshift nodigen we je graag uit in de turnzaal voor een uitgebreid dessertenbuffet. Wil je graag iets bakken of klaarmaken? Laat het weten via pizza@or-dewingerd.be of vermeld het bij je bestelling. 

 

A presto!